angel

det är glest mellan inläggen och det måste bara betyda att jag är inne i en sådan period där det tar lite längre det. men det får funka, det med. men tiden bara går och går. vi har en del saker att göra i skolan och i veckan har jag varit upptagen med att sova hos mia, varit i malmö, tränat, pluggat och kollat på one tree hill! hihi
nu sitter jag vid köksbordet och försöker göra färdigt spanskan som skulle vara inlämnad idag! fy, det är inte bra. Detta får inte ske igen, men jag hade verkligen ingen ord. har typ inte sovit alls mycket denna veckan.

Snart tänker jag gå och lägga mig, men jag vill så gärna ha vår svenska film, men bajs på mias internet. får aldrig den, bara avbryts hela tiden. men hon säger att den är bäst och jag tror henne, utan tvekan.

Har börjat läsa min bok igen som jag visst hade glömt bort i något hörn. Det är bra att läsa! haha

Åh imorgon är det sån jättelånga håla som alltid på fredagar, jag tänker dock utnyttja den till max. plugga rumpan i det ska det göras. haha minsann.

Usch, mitt rum är verkligen inte att leka med, hur lyckas jag? även fast jag städar vart och varannan dag så blir det stökigt. whaaaaaaaaaaaaaaj?


a life, minute by minute

oj, lördag redan. precis som alla andra dagar har denna flugit förbi. varit fullt upptagen med att ha sovkompisar och sova hos andra. men det är ju inte mer än mysigt!
regn och rusk idag, vilken tur att jag inte ska ut då. är just nu i städartaget och rensar ut allt skit som egentligen inte hör hemma. det går sådär, något stoppar mig hela tiden. problemet är att jag blir så fort rastlös och det hela slutar med att det ser värre ut än från början. jag är helt enkelt inte gjord för städning.
antar att det är dags att återgå, om jag vill sova i min egen säng i natt dvs.


just like heaven

igår blev det en liten runda på stan med marie, det var mys. hittade dock inget på stan, eller jo men inget som min budget gillar! egentligen skulle jag hem till henne och sova där men jobbet ringde och man ställer ju upp. haha så jag jobbade till 22 igår, inte så farligt & när jag väl var färdig duschad och allt sånt kollade jag på gossip girl och one tree hill.



idag så blir det friskis för första gången på jätte länge, step 1 blir det idag. hoppas jag hänger med! men det ska nog fixa sig. haha får ta det lite lugnt för denna ättriga förkylning vill bara inte försvinna. hoppas den kryper tillbaka till sitt lilla hål efter idag då jag ska bevisa att jag inte ger mig och tränar ändå.
måste se om jag kan hitta min mattebok också, hoppas hoppas hoppas skolan är öppen! det är ju bra att det är så nära, friskis och kc ! ibland kan saker inte bli bättre.
idag blir det även middag hos farmor och farfar, jag kan gissa vad det blir! helstekt kotlett. haha men det är såå gott. speciellt när farmor gör det (: sen ska jag hem till marie och vi ska göra det vi skulle gjort idag, dvs sån spa-kväll, bara mysa och äta nyttigt. haha vi har typ fått för oss att om man är så hälsosamma en gång i månaden blir det perfekt ! haha ne men det ska bli mys, vi ska bada och sånt. så då måste jag ju packa också, det måste jag komma ihåg.

nu ska jag packa träningsväskan sedan förbereda mig mentalt för ett härligt träningspass!

level-headedness

fick nyss den här jätte konstiga känslan, inget bra är det iaf. alla tankar bara snurrar runt, varför?
jag är fortfarande arg.



sex on the beach

måndagen har tillbringats för städning, har rensat allt mitt smink vilket tog i princip hela dagen, dessutom tvättat två linnen för hand (glitter och tvättmaskin går inte så bra ihop), kollat på en och en annan film tills självaste louise ringde på porten, hon kom inte in, så jag fick naturligtvis gå ner och öppna för henne (som alltid). vi bakade kladdkakemuffins och kollade på de magiska skorna & the holiday (som jag redan sett en gång idag) men det gör inget, för den är sååå bra (:
efter 3 oerhört mäktiga muffins var jag proppmätt, men inte louise, hon klämde typ 2 till. (jag snackar mäktiga muffins nu, riktigt mäktiga) gör dock ingenting för mig, jag vill nämligen bli av med dom så fort så möjligt så jag kan bli av med min ständigt växande mage (nej, inget sådant, endast av matiga skäl.)


jag saknar val thoréns. riktigt jätte mycket just nu! jag vill inte vara här hemma till ingen nytta, jag vill uppleva nya saker, träffa nya människor, skratta & bara njuta.
det jag saknar mest från valle är egentligen alla patetiska intriger, allt det oväntade som skedde gång på gång &  hur uppfattningar kan förändras på ett ögonblick. hela situationen var egentligen sjukt .. (hittar inte ordet) sarkastisk, konstig, suddig..



en rolig bild från en rolig kväll.
jag säger bara; tequila sunrise
(jaa, någon idiot trodde han var
 rolig & sträckte fram de två
fingrarna, orginellt. verkligen)

just another sunday.

kom nyss ut ur duschen för andra gången idag. egentligen inte lönt att duscha innan jobbet men har ju varit på väla, så det kändes lite tvunget haha. väla gick snabbt, var där bara dryga en timme - visste ju vad jag skulle ha! ett par skor, och jag fann dom! så glad jag e, dom  e världens skönaste. har gått och spanat in dom länge nu ju, så det var på tiden. annars fanns det inte så mycket förutom en jättesöt bikini på hm. åh jag har bikini-addiction, jag rensade min bikini/strump-låda eftersom jag knappt kunde stänga den, så nu har jag sepererat allt så det mesta har varsin låda. perfekt, då finns det ju plats för en till (:
kl 16 började jobbet, det var i princip jag och elinor som stod där ute hela kvällen, extra fräscht! haha nu dröjer det en vecka tills man jobbar igen, blö på det.
vaknade runt 9 idag, dvs tidigt idag igen! ganska skönt endå på något sätt, att vakna av sig själv beror ju oftast bara på en sak - du är utvilad! och jag känner faktiskt mig ovanligt pigg, vilket är superskönt :)
imorgon tänkte jag börja träna igen, dock ta det lugnt eftersom det var ett tag sedan sist plus att förkylningen fortfarande inte är borta, men det skiter jag i nu. för jag måste träna, börjar få problem! haha så det blir antingen step/bas eller bara bas, det beror på om jag pallar ta mig dit en timme tidigare bara för att få vara med på step/bas, det passet har blivit så sjukt populärt. när jag, gabby & emma gick där innan behövde man inte ens boka, nu behövs det bokas en vecka innan!
jag hittar inte min mattebok, vart fan kan den ha tagit vägen? åh :( jag som behöver den nu på lovet, lär komma efter, rejält..

image112

ungefär såhär såg det ut under min rensning.


extra

det blev ingen skog och inga skor! men lika glad för det är jag, ska kolla på skorna imorogon istället på väla, dom hade inte dom i stan.. kom istället hem med kläder, frukt, tuggummi och cykel-lampor istället. vi har hunnit ganska många småärenden idag, fått gjort det som behövts.
nu tänkte jag sätta igång med det jag planerat för resten av dagen.
later.

stop crying your heart out

vaknade för ca en timme sedan, av mig själv! så skönt att få sova ut. Ligger här i sängen och vill inte riktigt gå upp, det är inte ofta man får ligga kvar. Scrubs är på tv:n och mamma har nyss tejpet ihop min fjärrkontroll, den är totalt paj. Man kan ju inte ha en fjärrkontroll som gått bort så det måste betyda att jag måste ha en ny tv. Ska bara lägga fram förslaget till mamma också...
Idag är det lördag och gabby har åkt, hoppas hon har jätte kul och framförallt kommer hem hel och fin igen!
Sportlovet har infunnit sig och idag ska jag köpa skor! haha jag måste måste måste ha dom, sen ska jag och mamma gå en runda genom stan och upp i skogen, kanske hälsa på min moster och hennes nya katt! sen måste jag såklart börja städa också, jag har ju faktiskt lovat mig själv att rensa hela rummet, vilket jag inser nu kanske vara ett för högt upsatt mål. typiskt mig.

på söndag är det jobb som gäller och varje gång jag tänker på det får jag panik för jag inte kommer ha jobbat mycket denna månaden. lite jobb = lite lön
jag måste ju spara till både turkiet och grekland! jag e så sugen på grekland till sommaren, vi måste dit! vi ska dit!

Nu tänkte jag faktiskt resa mig upp ur sängen, sätta på musik (det gör en på så bra humör) och kanske äta lite frukost eller något.
Have a great day!


image111
memories



alla hjärtans dag

image110




Fick denna av mammi ! :D












nice to meet you anyway

image109

skola

känner mig sjukt seg i hela kroppen, det tar på en att sitta och glo ner i glospapperna. men jag tror jag kan allt nu! prov imorgon ju, men det ska nog gå bra. Om mamma går igenom det med mig imorogn vid frukosten så kommer det med all säkerhet att gå bra!
idag slutade vi redan efter matten dvs vid 11. jag mia och marie gick och åt på buddha, mums det var jätte gott! och snacka om att vi åt mycket, haha måste ju ha valuta för pengarna !
vi hann även låna böcker om emily brontë som vi ska fördjupa oss i svenska. sen återstår det ju att se om vi pallar läsa böckerna, inte säkert. man vet inte med mia. haha
imorgon börjar vi 9 men jag ska vara på skolan klockan 8 pga av matteskit, ritkigt segt. ska gå på sån matte x, haha nej inte sån extra matte, är inte störd jag bara fattar inte vissa uppgifter och då kan man få hjälp där. faktiskt bra tycker jag, speciellt eftersom vi har inlämning på fredag!
och jag har totalt glömt bort att vi har lov efter fredag, det känns jätte overkligt. vi har ju precis haft jullov, och sedan varit i valle sedan var man sjuk och hemma hela förra veckan och nu går vi i skolan några dagar sen e det lov igen? hallååååååå.. men jag klagar inte, är inte sån som é sån! (; haha

på lovet känner jag att jag verkligen måste ta tag i mitt rum och speciellt min garderob, den är seriöst inget att leka med. jag ville hitta en tröja idag, men hittade jag den? neeeeeeeeej, för allt är en stor jävla röra. så det blir mitt projekt under ledigheten.

nu tänkte jag göra något vettigt.

lowlowlowlowlowlowlow

plugghumöret svalnade ganska så snabbt. MEN jag fick gjort allt jag hade skrivit upp på min "dagens mål" lista. det är skitbra att ha en sådan lista, om man inte skriver upp för mycket att göra dvs, då blir den bara jobbig!
har precis gjort mig en smoothie i brist på annat ätbart i kylskåpet. jag bara äter och äter.. jag MÅSTE verkligen börja träna, och det ska jag så fort förkylningen vill försvinna. känner att den är påväg tyna bort så det är ju positivt.
skolan idag var.. normal. jag och mia valde vem vi ska fördjupa oss i svenska, i engelskan skrev vi meningar och diskutera facebook, dock inga skrattanfall idag. på spanskan gjorde vi inget vettigt, pablo stod och LÄSTE av från pp:n om argentina och så fick vi lyssna på tango på youtube, jaa lyssna inte se.. för tango är egentligen inte en dans utan musik,. det var fransmännen som gjorde en dans till musiken. så de så ! haha
och nu, har jag exakt 2 minuter på mig att avsluta detta, jag har nämligen bestämt mig för att göra lite matte idag med innan jag går och lägger mig. så jag tänkte stänga av datorn nu, räkna matte i en timme och sedan kolla på film! det tycker jag låter suveränt.

smoothout!

ojojoj

plugghumör på topp idag,
får inte störa koncentrationen
 så jag återkommer när det har svalnat.

image108

















warm and fuzzy

nu sitter jag här med frukosten bredvid mig, i min extremt gamla t-shirt och varma & fluffiga mystofflor. great att börja morgonen lite såhär.. lugnt (: Jag har fakitkst glömt hur mysigt det är att ha musik på på morgonen, man blir liksom så glad. det måste jag börja med igen.
jag har iaf fått en sak klart för mig, måla aldrig naglarna på kvällen innan du ska sova! det blir bajs. det tar nog ganska lång tid för nagellacket att torka och när vi tycker att det har torkat, dvs när det inte klibbar så är det fel! när jag vaknade upp var det märken och sånt på de flesta. såå sur! haha
sådär på morgonkvisten kan jag inte påstå att min hals är den bästa, kunde knappt prata med mamma och ont gjorde det.. men efter lite frukost blir allting bättre, nu är det mina kära näsdroppar som får ta över..

jag började 10.40 idag, great!
idag ska jag komma igång med pluggandet, känner att det börjar bli dåligt med tid. tid och jag går inte riktigt ihop. så det blir väl bäst att sätta igång nu.

men nu måste jag gå till plattisen, så att jag inte bränner ner hela huset. det vore ju förfärligt.


iloveuiloveuiloveuiloveuiloveuiloveuiloveuiloveu

så nu är man hemma från jobbet. har varit lagom mycket folk, eller kanske till och med för lite eftersom jag hunnit äta en del.. när man inte har något att göra, vad gör man då? jo äter! haha

imorgon är det skola som gäller, är redo för nya tag(?) haha öhm, eller inte. ska iaf bli skönt att slippa vara hemma och gå runt som en zombie, inte ha ork till något och ha ångest för att man inte pluggar.

känner att det är dags för en dusch nu, inte alldeles för fräsch efter 8h stekos, men vad gör man inte? (:

jag är inte sån som är sån!




image107




 
gabby blev iaf glad för presenterna! (:
och du får be hedvig skicka alla bilderna sen.


hard workwork

har precis ätit frukost och ska vara på jobbet om exakt 30 minuter. det hinner jag! haha inte jobbat på riktigt länge, äh det går väl bra. hoppas på det iaf.

ju fler dagar som går känner jag bara blekheten som sakta börjar växa fram.. åh, blir alltid så deprimerad då. måste sola, men får vänta tills förkylningsfanskapet har gått över!


nu har jag faktiskt inte tid här mer.
have a great day!

fuck it


deppdag (inget med bilden att göra)


image106


























96 dagar kvar




TURKIET, MARMARIS 16 maj - 23 maj







jennifer

trevlig kväll igår! tack gabby och alla andra (:


fredag

bussen mot gabby går 17.42. Det hinner jag. Är typ redan färdig, ska bara kissa, packa ner alla kladdkakor och sånt! sen fixar det sig.
stör mig på att dom har höjt busspriserna. it sucks.
OJ, PRESENTEN

do something

är det bara jag som är trött på bilddagokens högbelastade skit som kommer upp hela tiden? åh, störigt. dom gör ju knappast något åt det.

image101


nu kan jag i alla fall duscha igen, kunde inte göra det innan. när mamma duschade i morse var hela golvet fyllt med vatten. men nu går det, tack och lov, måste duscha kan ju inte gå ofräsch till baby g sen! haha
dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men blir det någonsin det? den blev dock väldigt bra, förutom att jag inte lyckats klämma in "pluggasomfan" i schemat. har ändå lyckats få bort min resväska som stått där nu i snart en vecka, rensat alla mina skolpapper och slängt in alla kläder från stolen i garderoben. så bra att ha en garderob man bara kan dra för så slipper man se röran där inne. lär väl få ta itu med den någon dag nu snart ändå, men det tar vi då!

fick min gott och blandat påse som jag bett om. tack mamma

tänkte snart laga mig lite lunch, det får bli färsk pasta med makrill. haha svin gott, åt det i valle. enkelt och lagom mättande. ska ju käka pizza ikväll!

ne men nu kallar duschen.


movietime

klockan är 20.30 och det är faktiskt sängdags för mig. dock inte sovdags, ska ligga och glo film tills jag somnar.
behöver kurera mig, ingen skoldag imorgon heller. jag och mia har bestämt att vi ska ha msn- och telefonkonferans. haha om allt inom helvete(skola) och himmel !

image100

allright

varför känns plötsligt allt mycket tyngre idag än det gjorde igår?
vad har hänt på en natt liksom? blöö.


hämtade iaf ut min mobil innan idag, den var lite klurig, men vi är nog snart vänner igen.  jävligt snygg är den dock! är sur på att jag inte kan få över sms från min gamla mobil.. vill ju ha några där, inte starta om på ny kula :(
passade då även på att hämta min cykel, blev dock lite besviken på att jag inte har någon dymo längre utan jag får köra på batteridrivna lampor. jobbigt att ta med, men ska köpa sådana små som mamma och gabby också har. jag och gabbsan får väl slå våra kloka huvuden ihop och påminna varandra. ska ta det lugnt med min cykel nu, inte rädd om mina saker känns det som.
även med mobilen, ska vara försiktig och sånt. haha

mamma tycker jag ska vara hemma imorgon också!
funderar på det, men känns som om jag missar en jävla massa.
skulle behöva prata med mia nu, får ringa henne sen.
just nu har vi en massa opåbörjade arbeten som vi inte ens visste om att vi skulle göra
men men, nu ska jag nog ta och strukturera upp allt så man ser det framför sig.
mycket mycket lättare då!


nej, nu ska jag dricka ett glas vatten.

just do it?

kände mig inte riktigt kry imorse så skolan blev det inte. Jag tror inte jag missar så mycket endå, vi har så mycket inlämningsuppgfiter och eget arbete nu. det är egentligen ganska mycket att göra, men jag är för slapp! alldeles för slapp!
har nyss bakat 2 kladdkakor till gabby plus några muffinsformar till mig. det ska vara till imorgon, då blir det party!
wihueo (:

jag borde plugga lite, men jag har liksom allting påbörjat och inget avslutat. jag hatar att ha det så, mitt nya motto är just - just do it och det går ju fan inte att ha en massa påbörjade saker då. måste skriva upp det för mig själv så jag vet

- engelska dikten                                                            nästan färdig
- engelska GTM                                                              nästan färdig
- engelska glosor                                                          inte börjat
- spanskahäfte                                                               inte ens halvvägs
- svenska fördjupning                                                   vad är det vi ska göra?
- matteinlämning                                                           inte ens halvvägs
- marknadsföring                                                            vad är det vi ska göra?
- personlig försäljning                                                   vad är det vi ska göra?


det är bud på att lägga sig och kolla film nu.
ciaao


food is life, nanana

jag har kommit på att jag är beroende av att äta mat.
jämt och ständigt tuggar jag på något
och för att inte tala om denna veckan.
jag har bara proppat i mig allt jag sett
mamma undrade om vi inte fick någon
mat i valle. haha jag lagade ju mat hela
veckan så dooh, klart vi fick mat. men man
äter ju helt annorlunda på semester.
pressad apelsin och bananpengar är
min favorit just nu.


psst. om 1½ vecka är det sportlov. ogött?!
då vill jag jobba & träna som ett as.
snälla, gör mig frisk !


party all night long

sedan jag kom hem i söndags har jag varit på festhumör typ 24/7,
och så fort musiken går igång bara måste jag dansa! haha så härlig känsla.
och för att ta ut allt spritter i den sjukt trötta kroppen ska vi fira gabby på fredag,
min gris är stor nu! och det kommer bli skit kul. hon lyckas alltid med sina planer
och detaljer hon håller på med! och så hoppas vi att hon blir glad för presenterna,
speciellt min! haha älskar att ge bort paketeter, så kul att se allas reaktioner (:

image99


älskar den bilden (:

keep on dreaming

en sommar i sverige = ingen sommar alls
därför har jag kommit på att mina nästintill 20 älskade bikinisar inte brukar komma till så mycket användning. men dom är ju bara för jävla snygga, allihopa.
inte nog med det köpte jag 2 nya i måndags plus 2 överdelar. haha
men sånt kan man inte ha för mycket av, tycker iaf inte jag. precis som skor och sånt.
min drömbikini denna sommaren är lätt denna

image98


tänk när man är riktigt brun. åååh paradis

Bafucin - min bästa vän just nu!

image97
finns där för mig, alltid ♥

knäckebröd

sitter just nu vid köksbordet med tusen papper slängda överallt. jag är nog den person som håller bäst koll på saker i röra.. då vet jag ju precis vart jag har allting? organiserad kaos, det är jag!
och nu sitter man här, lite blondare och lite mer bekymrad. jag tvekar på om det är fint eller inte? :| men det blir ju alltid bättre nästa dag, så får väl se hur det blir imorgon.

jag känner nu att jag verkligen inte tagit igen mig från resan, är fortfarande helt seg och hängig. kan bero på förkyldningen som satt sig rejält nu, men annars för att vi knappt fick någon sömn om nätterna, but no one to blame but me. det är smällar man får ta.

vi hade endast svenska och matte idag, sen traskade jag och marie en runda på stan. det var mys, hittade allt jag var ute efter - typ! men jag är nöjd.
sedan gick vi och fikade på espresso house, satt där i evigheter. det var riktigt skönt att bara koppla av.
jag känner att jag verkligen inte kan koncentrera mig i skolan nu, är helt enkelt för trött! vore egentligen bäst att sova nu och inte sitta här och hänga, men som alltid fastnar man.

imorgon har vi ingen spanska utan vi ska träffa gustaf wiklund (grundaren av prosse) mellan 9-10 och sitta och klaga på honom.. palla(?)
nej, utan det skiter vi i och sover lite till.

finns inget kul på tv idag, vet inte vad jag ska hitta på. helt rastlös! haha
äsch kommer väl något.
puss

It's not unusual

slänger in ett inlägg nu innan jag drar till skolan efter 12 dagars ledighet. Man kan ju inte klaga, men jag antar att skolan kommer vara ganska tom på elever. En resa som Val Thorens är inte att leka med! jag har dock lyckats hålla mig någorlunda frisk, förutom förkylning och hosta.
Det konstiga är att de senaste 12 dagarna har vi inte missat ett skit i skolan, alla lärare rättar sig efter de som åker osv. men det är ju bara för dödsskönt.. båda tjänar på det, de som är hemma kan ta det lugnt och de som är borta kan njuta av sin fylla varje dag utan att behöva slänga en tanke på skolan innan de somnar vid 5-snåret.. haha

Så fortf jag stängt av mobilalarmet och gått in i duschen, stått där i 5 minuter ringer min väckarklocka och den stänger inte av sig efter ett tag, utan ringer konstant tills man stressigt halkat ur duschen för att blöta ner hela golvet och stänga av den förbannade klockan. jag blir så sur att detta ska hända varje gång, men å andra sidan behöver jag två klockor då jag ibland råkar somna om.

Idag är det onsdag och mamma ska klippa och slinga mitt hår. det ska bli intressant, fast jag litar på henne hon har ju varit min frisör nu de närmsta 3 åren.. Jag är inte sån som är sån, jag har ju ingen speciell frisyr eller så utan det är bara topparna det gäller och varför betala 300 spänn för det när man kan få det gratis och minst lika bra här hemma?

nu får jag faktiskt slänga i mig någon macka, hoppas mamma har gjort en till mig, och senare fortsätta förbereda inför skolan.. (finns ju så mkt att förbereda)



tv-nerd

första gången jag såg gossip girl idag, började förra veckan men då var jag ju inte hemma och att den går på fransk tv tvivlar jag på..
men det var.. intressant och jag måååååste bara kolla nästa tisdag, skämt å sido.. haha
saknar dock DH lite :( hoppas det kommer tillbaka snart.


grattis baby

idag fyller my one and only älskling år. inget 18 års firande för lilla pluttan blir ju bara 17.. haha 1 år kvar.. det går snabbt!

bjuder på en härlig bild där hennes bästa sidor visas!

image95



jävlar, nu blev det visst ganska många inlägg.. man får ju passa på när ambitionen e på g !



impulsköp var det ja

då har man beställt ny mobil, bestämde mig idag . Det är så det ska vara :)


image94














denna snyggingen fick det bli.
I´m happy     

snö, dans, sex on the beach, sol, liftar & berg - you name it

hemma från valle nu. en välidgt händelserik, intrigrik, festrik resa med intriger, fest & danskar. jag klagar inte och jag skulle lätt kunnat stanna en vecka till, utan bekymmer.

image93

tango och malaysia - mina älsklingar!
jag vill tillbaka :(