kalenderflickorna

jag känner mig så längtig.. alla minnesvärda händelser vill jag ha igen.. men känns som allt e dött nu för tiden.. kollade på en massa gamla bilder med ögonblick jag bara ville uppleva igen..
nu ligger jag här i soffan , ska sova i mammas säng inatt.
vi har en liten gäst, ett litet barn från mammas jobb som ska sova här, så lånar dom min säng för jag har en vägg.
men mammas säng e skön, hihi tur de..

så är det speaking test imorgon, hoppas det går bra. ja klart det gör! det kommer gå bra :)
nej nu måste jag träna lite på den..
kan ju inte sitta och stamma imorgon

work work work

första work står för: plugga
andra work står för: cykla till jobb
tredje work står för: jobba

haha :D

mia var här igår, mysigt värre. haha blev på lite cp humör och började dansa.. sen spelade vi gitarr, gick ju bra.. hahah :D sen kollade vi på filmer också: chuck and larry och hairspray.. haha

idag ska jag plugga som en apa.. speaking test på måndag
sen har jag spanska skit, men det tänkte jag plugga imrogon istället..

nu ska jag dra ifrån datorn,, typ ta en dusch eller något. måste bli pigg !




LÄNGTAR TILL JULEN ♣ (det ska föreställa en julgran, men det fattar du själv)


tack..

för att du är DU !
haha så "gullig" chris e .

nepp nu hann jag tydligen inte skriva mer.. nu ringde la fona..  måste ner och öppna vår cp port..


stående ovationer (?)

typ nästan kommit hem från teatern nyss.. den var låååång.. väldigt lång, och med jätte mycket dialoger.. tröttsamt, och herregud, ska vi diskutera den sen?! eller vad skulle vi göra? haha
ska i alla fall in i duschen nu sen kolla lite film..
idag hade vi endast två lektioner och sedan hade vi "eget arbete" .. jag och mia stack hem till mig och fick en del saker gjorda.. broschyren kommer bli så bra :D vi fick idéer från ovan! haha tack gud
imorgon har vi ännu en lång håla och ska vara flitig även då.. tänkte göra färdigt mitt speaking test och svenska analysen.. mina mål!
haha
har fått hem alla affärsplaner nu så imorgon gäller det ! hihi.. tar med dom, snälla gör så att jag inte glömmer dom hemma. det vore tragiskt. haha
nej..
tillbaka till duschen. haha
eller.. jaa. nej detta blev yrt
juste, jag kom på en grej jag skulle skriva.
JAG LÄNGTAR TILL FRISKIS.. thihi ända sen BABY G berättade om det nya oerhörda kolossala fuckin fantastiska kort har jag inte kunnat släppa det..
SNART BÖRJAR VI .. mina cellisar märker min lycka och vill bara få mig äta mer så dom inte blir hemlösa.. men tyvärr cellisar, jag ska nog kämpa emot er.. jag har redan en vinnar insikt och beach 2008 kommer inte ni få uppleva. hahaha
nu snackar jag goojjja. men visst äre härligt ! man kan inget annat än njuta
image88

tasty

har kommit en bit på min utveckling av gitarrspelandet, eller vad säger du mia? hhö
haha, omg - kommer typ ta 100 år innan jag kan spela mors lilla olle. ne men haha kan fakitskt bä bä vita lam (OBS TABS)

iaf.. idag har vi fotograferats med UF som vi ska ha i vår sexiga affärsplan, snacka om egoistiska? haha 130 bilder , 90 % består utav oss.. men det e härligt, sann laganda det här !


har fortf ont i mina leder :( ligger här med en vetevärmare och försöker göra allting så mycket bättre än vad det är..  ska snart förflytta mig vertikalt så jag inte ligger tvärs över sängen som för tillfället. ska även byta litta kläder och hoppas på att kaj ringer och säger att dom kan trycka vår affärsplan - for free :D

release meeeeeeeeee

ska jobba på fredag och söndag.. orkar inte :/

måste läsa min bok SULA.. hoppas den är bra. hoppas hoppas.. den handlar om svarta faktiskt, uppe i bergen ..

hade även ett TILL oförberett test i marknadsföring, det gick ju ,.. öh bra?
sålänge det är skriftligt och vi inte behöver gå upp på scenen så är jag nöjd..





smakprov på oss.. hihi
tjingeling


too much of everything

nu känner jag lite press på mig när mia har uppdaterat sin bloggis, så jag är ju tvungen nu också.. här sitter jag, ska snart sova efter ett väldigt roligt samtal från gabby.. har nog inte skrattat så mycket på länge, det var förjävla kul och båda var trött och glöttiga :D vilket gjorde saken ännu bättre.. haha hon är btw orolig för mig.. WHAT? för mig?! no way, hahahaha. skoja.. enstöring som jag är gör hon rätt i att vara orolig

det jag tänkte trycka på i detta inlägget (wtf? haha) var att jag har städat min garderob !! ryck infann sig och totally clean, såklart med mammas hjälp men endå och så här ser den ut..



.. och när jag faktiskt bevisade för mig själv att jag KAN slutaföra en sak, så blev jag sugen på att göra lite andra kreativa saker i hemmet.. vad det nu må vara vettifan men.. tanken är god
 i alla fall måste jag sy en kjol, en svart.. för UF men det ska nog fixa sig.. haha
sedan ska vi ju fottas imorogn, höhööh kommer bli great *NAAT* helt blek :(

dessutom fixade jag nytt bibblakort idag - HELT GRATIS (det kostar egentligen 25 kr, men hon i receptionen tyckte jag var snygg.. vilket samhälle va? som det är uppbyggt.. jaja tur att man har utseendet.. HAHAH SKOJA, nu börjar jag bli pinsam.. det vet gabby)

too much of everything
ciaaao

bönsjälken

sitter på sängkanten med en skål havrefras och ett fett glas oboy och väntar på att filmen ska spolas fram till där jag, igårkväll ,senast med halvöppna ögon kommit till. Japp, jag erkänner.. jag kollar alltid på någon gammal film när jag ska sova vare sig det är en gammal vhs eller en thailändsk skitdvd.. sak samma, jag vill bara kunna somna. haha there you go..
angående nattmaten vet jag att man inte ska äta efter typ nio? bullshit.. jag blev hungrig, och som jag skrev till mia innan magen har ingen lag.. så mat fick det bli, för att magen ska kunna vila i natt. vill inte vakna mitt i natten med en mage som viker sig av hunger.. lockar inte speciellt.

och förresten, nu har jag kommit på vilken bok jag vill läsa sula av toni morrison. så då får vi se om mah teacher är bra på att rekomendera böcker till folk, eftersom jag anser det vara ganska så svårt att säga åhh, den boken skulle passa dig,, blahblahbla genom att bara kolla på människan? ser jag liksom ut att gilla några djupa drama och stark kärleks böcker? saaaaay whaaat? I didnt hear ya,, haha too muuch ya ..men allt återstår väl att se..

idag gjorde man några mirakulösa fynd, otroligt.. jag hade ju faktiskt lyckas komma ur min shoppingfas, men kära stan tog min in i den igen.. dock lite billigare än dom senaste gångerna.. jag och mia hittade nämligen en härlig hörna på H&M med saker för 49,50 kr.. inte illa.. så fick 7 plagg/saker för 350 kr.. dessutom mina pumps (ja dom som jag knäckte klacken på under 10 års jubileumet) reklamenderade (heter det så?) jag.. så gick jag, nu citerar jag mia, på plusminusnoll.. haha
handlade dock strumpbyxor för 200 kr på bla barnavdelningen vid andra låååånga besöket av H&M..
men it was aaaaall worth it :)

magdansen idag var dock lite seg, kände mig helt slut i kroppen och inte alls mycket energi.. jävla baciller som kommer tillbaka.. men jag ger inte upp så lätt, ska minsann kämpa om jag så svimmar.. ni era små hatade baciller kommer inte ta över mig, glöm det era uslingar..

idag är det dessutom den 1 november, tiden går fortare ju längre fram i tiden man kommer.. känns det iaf som.. ända sen jag skrev den igångsättande filosofiska essän om tid har jag inte kunnat sluta fundera på vad tid egentligen är,, och jaa.. allting hänger egentligen ihop med tid.. *suck* blir bara förvirrad av allt detta tänkande..

nu har filmen spolats fram, efter många om och men.. så då säger jag tack för att jag fick ta upp min tid här bloggiz..


imorgon ska jag sooova så länge jag kan, sen förbereda mig för jobbet.. fredag imorogn, känns verkligen inte som det.. men snart är detta lilla lovet över och vi lider mot jul.. SÅ lovely, tänk att få andas den fräscha luften utomhus och låtsats röka när det är riktigt kallt, eller fastän det är mörk så lyser snön upp allt, träden får ett vitt täcke.. allting är frid och fröjd.. staden har en fet julgran och en massa pynt och julljus pryder gatorna långa.. det blir mörkt vid 16 tiden och man kan välja mellan att krypa upp i soffan med en filt och en kopp varm choklad eller te med en mysig film eller krypa in i sin tjocka och varma vinterjacka och pynta sig själv med mössa, vantar och halsduk i syfte att ta en promenad i det härliga winterwonderland för att sedan komma tillbaka med härligt rosiga kinder på blek hy..
nog om skrivandet,.. men knappast nog om julen..  läääängtar är bara förnamnet.. ni vill inte veta mellannamnen och efternamnet..



det var allt från en entreprenör som försöker få bollen i rullning
gonatt