piece of cake

vad är det för fel på mig? hur mkt jag än försöker kan jag inte plugga, och jag hinner typ inte i morgon och detta ska in på måndag. vad gör man? har verkligen ingen ork eller lust till att göra denna fucking engelskan.. It sucks, blir bara sur och irriterad för det jag vill nu är att krypa till sängs.
Kanske ska lägga mig i sängen och fundera lite på "life then" och "life now" ..

Jag ska förmodligen på handledarkurs på torsdag, grattis jennifer, bara 2 år försenad typ. haha men det är väl så man säger; bättre sent än aldrig. Missar magdansen, men det e smällar man får ta..

Var och red i onsdags på elinors häst, det var jätte kul. men aaaaj, vilken träningsvärk jag har haft de senaste dagarna och allt är inte borta än. haha snacka om att sanningen kom fram; otränad! Men det måste vi göra om snart!

Nej, nu har jag inte tid här mer.

image120

aww, vad söta vi var!

NW

bajs, allt jag skrev försvann.

smiling from inside

Jungfrun

den 22 mars

VARDAG:

Även motgångar kan leda fram till något positivt.

KÄRLEK/RELATIONER:

En fin dag för kärlek. Idag kan det hända att du knyter en ny spännande kontakt.

PENGAR/ARBETE:

Dagen kan bli förvirrande för det finns så mycket att göra på jobbet, räkna inte med att hinna allt idag.

DAGENS CITAT:

Nalle Puh - Innan du påbörjar en jakt är det klokt att veta vad du letar efter innan du börjar leta efter det.

LYCKONUMMER:

11

BÄTTRE HOROSKOP KAN JAG INTE FÅ EN DAG SOM DENNA.


problemlösare

har nyss tryckt i mig pasta med makrill och vitlöksbröd. Ack vad gott, men inget bra. haha skiter i det för tillfället. lär få ta smällen sen. men har andra problem.
Matten som kändes fullkomligt obegriplig igår, förstår jag mig mer på nu, klockan 19.30. Väntar på svår från min mattelärare, (jag varnade faktiskt honom att det fanns möjlighet för honom att bli mailbombad, men så blev det inte) har än så länge bara skickat ett mail och det var inte så mycket begärt, så nu får han faktiskt ta och svara.
religionen har jag skjutit upp själv, ska maila in det till honom på fredag, haha så gött. vi som endast har religion kan göra detta då filuren lucas inte har något fack på skolan. och det blir ju faktiskt lite svårt att lämna ett arbete om man inte kan lämna arbetet. det kan nästa vem som helst räkna ut.
Min design är inte den bästa, men jag kör på det stilrena och enkla så länge. öööhh.
för övrigt sitter jag spänt och väntar på att det senaste avsnittet från gossip girl ska bli färdigt, missade ju det igår då jobbet hade makten över mig. men idag ska jag relaxa lite och njuta av ett hemladdat, halvdant kvaliteavsnitt från gossipgirl. wiie (kan inte bli lyckligare)
vi slutade efter matten idag, vid 11 vilket var ganska oväntat då chrissen hade sagt att vi skulle ha lektion, inte för att vi brukar ha lektion men denna gången skulle vi faktiskt gå igenom något. annars hade jag tagit för givet att skoldagen inte ens hade varat fram till lunch ens.
vi fick våra flärpar från queensdesign, hur många gånger har vi inte varit där nu på en vecka? men vad gör man inte för sina necessärer? man går i regn, dit - kolla så att det är stängt - tillbaka, dit igen - se om dem har öppnat - går in, hämtar 2 kartonger necessärer, ut i regnet igen och bär dessa i halvtaskig fart genom kullagatan för att sedan med mias klantighet nästan tappa dom och fånga upp dom igen med hennes snabba reflexer. Inte nådigt inte.. haha sen att vi ska klistra på 100 lappar på flärparna är ju en baggis, eller vad säger du mia? jag kommer under påsken och du kan räkna med att jag räknar med att du har gömt ett påskägg till mig med en skattkarta så jag får leta. Någon måste ju lysa upp vardagen åt mig :)
Usch och fy
att jag inte tränat sen i måndags, men skolan går faktiskt före (i krissituationer) annars prioriterar jag alltid "hälsan" före allt annat då jag anser att det är viktigast att vara frisk och må bra! santsant.

Det var ju fan att Anders inte har svarat, det går inte att få tillbaka koncentrationen om jag inte vet vad jag ska göra. Ganska borde dra mig till soffan och slå läger vid felix, fortsätta på min bok eller något i den stilen. Ja så får det bli.


F&S

Vem trodde att SÅ mycket snö skulle komma idag då solen sken hela dagen igår? Inte jag i alla fall. Men jag har inget emot det,. faktiskt. Det är ganska mysigt på något sätt, så länge man har de rätta kläderna på sig, medvind & musik. Det får inte vara slask eller regn heller.
Step 1 var underbart, jätte kul! Måste gå på hans pass oftare. Men vet inte om jag inbillar mig men det känns lite som om halsen gör ont. Hoppas att det inte är så, vill inte bli sjuk nu.
Nu måste jag börja plugga på min religion och matte, annars är jag dödens död. Får sitta länge idag eftersom jag jobbar imorgon, men så äre.

nej, nu måste jag ta och koncentrera mig, annars kan jag ju sitta här hela natten. Bort med msn och andra stor objekt. NU.



image119


























det hade ju inte skadat att vara i denna värmen.
mmm(blöö), cigarettrök

väla 4-laajf

suttit med matten nu i en timme och fyfan vad svårt allt är! en massa med att man ska bevisa saker och ting, och det tar ju evigheter, finns en jävla massa frågetecken på mina anteckningar. Stackars vår mattelärare Anders som måste hjälpa alla förvirrade elever. haha
Myste med yoga imorse, det är jobbigare än man tror! Sen blev det "frukost", ingen höjdare men nu har vi provat det. hihi
Mamma och jag tog en cykeltur till väla och det var trevligare än trevligast. Behövde inte ens ta upp min egen plånbok, mamma var snäll idag! Mina älskade skor fann jag, som jag letat så efter. fanns bara ett par i stl 37 kvar och dom stod där till mig! ibland har man tur.

Funderar på att hoppa i badet eller något, fast kanske inte så bra i och med att det känns som om jag håller på att bli sjuk. Men det hoppas vi absolut inte! Frisk som en nötkärna var det här ja.

image118

pluggpluggplugg          
är blöö just nu  :(         
 



















My love is your love and your love is my love.

Ligger i soffan medan mamma masserar mina fossingar, kan inte bli bättre(?) Matrix på tv:n och jag skäms att säga att jag aldrig sätt filmen, eller ska jag säga filmerna. Inte heller har jag sett Starwars eller några andra science fiction.
haha ska snart krypa ner i min sköna säng, älskar mitt påslakan. det är så fint! haha är sjuktbajsigt trött. Upptidigt imorgon hade jag tänkt, jag strejka ju från step 1 idag så det blir yoga imorgon. Skulle du hänga på gabbsan? Sen ska vi äta frukost någonstans, mysmys.
Det var iaf jätte mysigt på bibliotet idag, Kim från vår skola jobbade där så vi fick kycklingsallad rejält mycket billigare! Sånt gillar vi. Fick iaf en del gjort, dvs inget alls? Ne men skrev lite på religionen och fick en överblick över hela skitet. (Mellanöstern och Islam)
Annars har jag jobbat idag, nu är det iaf rent och fint på golvet i källaren. Mycketbra, mycketbra.
Imorgon efter yogan ska jag och mamma cykla till väla. JAAA, det var längesedan. Så det ska bli finfinfint. Så länge det inte regnar, då vill vi inte ge oss ut i regnet. Vi bryr ju oss om miljön och väljer cykeln framför bilen (vilken bil?) haha.



image117



FIN HÄRLIG SOMMARBILD
jag längtar till värmen !





 


lördag

ojdå, ska vara på biblioteket om en halvtimme. har bara kommit halvvägs, men det får marie leva med. Tar nog med datorn så kan vi plugga där dirket, inga transporttidsslöseri. haha ska leta fakta på NE.se eftersom man inte kan gå in hemma utan bara från skolan. sug, men ett religionsarbete måste göras och påbörjas i tid. så om jag börjar idag så blir det skit bra.
Ska även jobba vid 16, med maria och mårten. Alla kan salladen så förhoppningsvis blir det inte jag som gör den! haha
Igår var en mysig kväll, mia och marie var här. godis godis godis, och i morse också. fy skäms på mig. Har iaf läst ut Änglar och demoner, den var bra, speciellt i slutet.

Nu kallar mamma att det är frukost. Ciaao

geek in the pink

sitter här i min säng med blött hår och hoppas på att internet inte ska sluta fungera mitt i allt. Nästan så precis har jag kommit ut ur badet, det var mysigt. låg och läste och funderade en massa. börjat läsa en engelsk bok, lånade den från skolan. *hihi var även på biblioteket för ovanligheternas skull, hittade två böcker så nu har jag 4 som jag ska läsa, och 2 som är påbörjade.. får väl se hur det går..

två saker som jag iaf kan pricka av är spanska & kinesiskaprovet! yeaah, så skönt att ha det gjort. spanska var svår och kinan lätt.. orkar inte bry mig :) nu är det problemet ur världen.

imorogon är det fredag, börjar med en oftast lustig religionslektion, sen håla i typ 100 år då vi ska ta tummarna ur röven och göra lite UF. Vi har förmodligen fått en plats på malmö flygplats. riktigt kul i så fall! nu ska vi bevisa att våra mvg står oss nära hjärtat!
sen blir det stan med mammi, om det är fint väder det vill säga..


fredag = gottiis . MmmMmm(ums)


u76tgb mko09i

Är fortfarande lite smått sur över att spanska provet inte blev av, jag som ville ha det överstökat. Istället har jag TVÅ prov att oroa mig för på torsdag, båda språkprov. Men det är väl bara att tiga och plugga.
Idag har en till dag gått och jag har inte gjort något vettigt? Med vettigt menar jag på pluggfronten. Att äta, träna och kolla på one tree hill är mycket roligare! Jag har faktiskt sett hela första säsongen nu.
Längtar bara tills vårt nya bredband kommer så allting kan gå lite snabbare och så att internet inte väljer att sluta fungera hipp som happ.
Imorgon är det Burlöv center som gäller, vi har ett "säljarmöte" där som vi hoppas gå bra. Men vi måste ju bara ta oss dit, men det ska nog gå bra. Sen hoppas jag att jag hinner hem till 16 för då står jobbet på schema, kommer även få besök där runt 21 snåret... en hemlig gäst mitt vid stängningsdags, vem kan det vara? :) (träd fram om du känner dig redo, the secret) Ingen träning imorgon alltså, men på onsdag minsann ska det bli!
Eftersom vi har en sån jätte lång håla som jag inte vet vad jag ska göra av, passar det ju perfekt att träna på. Borde plugga men brukar inte få något gjort så en liten steprunda kan väl aldrig vara fel.

Påsklovet börjar närma sig, det är ju knappt att man hinner gå i skolan förrän det är lov igen. Värre blir det dock efter påsklovet då vi inte kommer vara lediga förrän till sommaren. Då gäller det att bita ihop och priotera rätt saker som tex SKOLAN(?) vilket jag inte har gjort på senaste. Men det blir det ändringar med.

Eftersom jag bara har idag och onsdag på mig att träna inför spanskan och kinesiskan vore det antagligen bra att börja nu..


ficus - kinky

tröttheten börjar komma ifatt mig nu, känner det exakt överallt. inget funkar som det ska, borde ta och sova snart egentligen.
världens segaste dag idag, religion 8-8.50 på morgonen, sen slutade jag. men det visste jag inte förrän jag sett mailet från min mentor, skulle egentligen på mentorslunch, men han fick förhinder.. jag gick hem, gjorde typ ingenting till jag stack och jobbade. Mamma fick även en titt hur det såg ut i källaren och sånt. trevligtvärre.
Får även gratulera till gabby :)

Denna veckan och nästa kommer bli a living hell, bajs mycket iskolan. borde sitta och plugga dagarna långa men istället går jag och äter eller kollar på tv eller något annat onödigt..

Nu blir det duschen för mig och sen antagligen sängen. Imorgon blir det till att gå upp tidigt, F&S nörd har jag blivit. sen blir plugg all day loong. det som måste göras, måste göras.
söndag blir det jobb för hela slanten, extra gott med OB ! (hehe)

70 dagar kvar.

Nu kom jag på vad jag skulle göra, jag ska byta lakan!



image116


fast.


jag är totalt såld på one tree hill, sanslöst..
aja träning nu! lööövin' it

image115