just do it !

mys mys mys, det är vad jag tänker göra de närmsta dagarna, är totalt simage79lutkörd. fast vet inte varför egentligen, kanske bara som jag inbilla rmig. men när man kommer hem från skolan så orkar man bara inte någonting och det slutar med soffmysande och tvtittande. hahaa
men så kommer inte helgen se ut, nu ska vi på fest rappoterar den kortklippna gabbsan ;D
det blir i alla fall tvtittande ikväll ;D om 3 minuter är det freddie, sen vänner och senare ikväll DESPERATE HOUSEWIVES längtat. haha
nerdie jag känner mig
nu efter kalas och sånt blir det alltid en massa mat och tårta över, så det första jag gjrot de senaste dagarna efter skolan är att komma hem och käka tårta. jaja jag tackar inte nej, men åt äntligen upp den sista biten idag. så hädanefter får jag hålla mig till mina smoothies, vindruvor, clementiner och digestive med ost :) mumsi. haha
men nu drar jag mig nog till soffan och börjar mysa.
har kommit in i en mysperiod nu, haha mysigt att bara ligga och slappa. men det är nog höstkänslan. man blir lite sådär mysig :)

btw, är inte vår logga snygg?
uf för hela slanten idag och vår logga rocks! fått väldigt mycket beröm av både vår webDESIGN och info layout lärare, Mhm design, vilket betyder att den är superbra. haha och även från vår uf handledare chris som tycker den är fin, han sa det själv. bara sådär och han är INTE att leka med. haha jaja nog om beröm till oss.
aurevoir

make something happen

är det bara jag eller? men det känns mega konstigt att inte ha några läxor.
ingenting alls? tvåan verkar ju bra.., men ska inte säga något det kommer antaligen snart
snart.. jag tror aldrig jag hade klarat av någon linje där man inte gör något och inte får några läxor
det hade nog känts som ett evigt sommarlov och då hade man ju inte uppskattat den lediga tiden lika mycket.
det märkte man ju redan i slutet av sommaren, men de var nog dels för att vädret varit så tråkigt.

oj kladdealarmet ringer brb
den var kladdig, alldeles för kladdig.
måste vänta 5 minuter till
har även gjort smoothie idag - så gooooooood

finns ju inte mycket att göra när man är sjuk. jag är sjuk idag. hemma från skolan
skönt men endå tråkigt
känner mig så trött, trött på allting. skolan ditt och datt. jag vill att något ska hända
allting är för tråkigt

varför blir jag aldrig nöjd? aldrig nöjd med vad jag presterat? är det bra eller dåligt? ;o

saknar friskis lite, att gå in där och köra racet och sedan komma ut och tänka på hur underbart duktig man är. haha
dock dansar vi ju nu, men en gång i veckan? it sucks. det är ju superduper kul och en gång i veckan är ltie väl lite. men man får väl nöja sig..

jag brukar alltid kunna skrapa ihop en lista med saker att göra. men det står helt tomt i huvudet? aldrig har jag varit såhär tom. aldrig
the secret, hur gör man för att få ett så fulländat liv som möjligt? hur gör man för att gå hela vägen? hur gör man för att skapa harmonisk lycka? I NEED TO KNOW
vart ska man börja liksom? det står inga steg för steg hur man tar sig fram till målet. det står bara att man kan, inte hur. men jag ska .. det e ett som e säkert

jag har kommit på att datorn stjäl så mycket av ens tid, av de flesta ungdomar iaf.. man sitter ju bara här - dö tid. är det värt det?
finns det inte så mycket mer man skulle kunna göra istället? som är så mycket mer nyttigare? så mycket mer härligare?

varför längtar jag till vintern så mycket? det är nog känslan.., känslan av stämning, en härlig mysig stämning som bara finns runt juletider. har nog tjatat om det ganska mycket.. men sån är jag, kan bli lite tjatigt precis som när man fått något nytt, litet som stort, dyrt som billigt så kan bli lika glad oavsett. tex när jag & mamma var på stan blev jag nästan mer glad för min mössa för 20 kr än för mina skor för 800 kr. although I looove my shoes. saken är bara den att glädjen var lika stor.

har även bestämt mig.., jag ska ha nyårslöften det kommandet året. jaa det ska jag. har aldrig satt upp några löften sådär. men det ska jag bannemej göra detta året.
jag viill förändra något, mig själv. inte bara stora saker utan små. har kommit en bit på vägen men.., en sak i taget. det är så det går till. nu ska jag i alla fall ta ett steg i taget ut i köket och ta mig en bit nygräddad kladdkaka direkt från ugnen. kladdis a la jennifer ! graao, jag vill lära mig franska ^^
sug på den !

image77
I löve my baby boo

håglös

tror jag håller på att börja bli sjuk, den meningen lät konstigt men så är det ju. har sjukt ont i halsen, vaknade idag och kunde knappt prata. helt hes och ont :/ har iofs varit förkyld ett tag, men fan då. orkar inte vara sjuk, det orkar jag bara när vi har mycket i skolan och det har vi itne nu? jag e helt rastlös fast ändå sjukt trött. jag vill inte vara såhär trött, vill ha fullt med energi och göra saker. men man kan ju inte göra nytta alltid. dock känns det som jag aldrig gör nytta längre. måste bli ändring, ändring, ändring.

känner att det börjar dra ihop sig, till vad vet jag inte. men det känns som tiden bara rinner iväg och jag hinner inte fixa de sakerna jag vill fixa.
och jag känner att min ekonomi går i kras nu :| vaaaerfööör?
jag måste seriöst öppna sparkonto, har ett men där kan jag ju ta pengar ifrån hela tiden så det är inte bra. lönen denna månaden kommer nog inte bli så mycket, dock har jag ju fått löneförhöjning - 17 år nu ju ! :) känner ingen skillnad ;o hihi

överraskningsfesten hos gabby kunde inte bli mer perfekt, hon gjorde ett strålande jobb. love ya bitch <3



idag var vi i malmö.


that's what you do to me

måste berätta om helgen, men det gör jag imorogn .
because right now I´m going to bed. hihi
har iaf haft det fucking wonderful, förutom på lördagen
ush och pi
jobbat idag med, hihi slapp göra sallad.
MEN, fick städa hela väggarna fullt med olja och fett och blörk
spyyyyyyy .. fick även gå till maxi för att handla smörgåsgurka
lite förändring för en gångs skull.

nighty night.

It´s all




I wrote your name on my wall 3000 times last night
then one by one I went down the line
just repeating it cuz it makes me smile
that's what you do to me
call me crazy


grattis

i efterskott till mig !
HAHA
orkade inte skriva det igår, men det är ju faktiskt ett måste !

la tortura

japp, här sitter man i skolan och ska skriva en essä. en essä , jaha? är verkligen inte på skrivhumör om sånt man MÅSTE, att skriva här däremot är väldigt avslappnande.
haha sitter i ett litet rum med mia, emelie och terese. alla har varsin dator och "jobbar" med lugna melodier i bakgrunden. haha myyyyysigt :)
jag ska i alla fall skriva om tid. men jag vet inte riktigt hurh, bara att det är sån brist på tid? vart tar allting vägen? vi har ändå 24 timmar om dygnet i 365 dagar gånger x antal år. räcker inte det? ;o
stort begrepp, vet ej vart jag ska börja.
ganska jobbigt att sitta och tänka att man måste komma på något, i och för sig har vi 4 lektioner på oss annars hade jag dött. haha men det e såå svååårt. nej det är itne svårt, måste tänka på andra hållet. det är lätt och jag klarar det galant!
men liksom essä?! låter så .. vuxet.. ansvarsfullt.. jobbigt..
är kanske inte redo för att ta det steget än? inte för jag bryr mig om ordet essä, men äsh bara yrar lite.

idag idag idag, ska jag i alla fall fika med mina små kycklingar. som vi egentligen skulle gjort igår. haha men det blev inte av. jag var på väl igåår och ikea. med mamii :) fick min födelsedagspresent tidigare, för det var så stort så att hon inte kunde gömma det. men har sovit gott inatt i alla fall. behövde verkligen det. kanske inte så kul men nödvändigt. köpte även skor av oliver på stadium. haha fick värsta personliga servicen ;) till skorna fick man en funktionströja. fan vad snygga skorna är, kan inte släppa dom ! åh damn hooot. ska lägga in en bild bara för det. köpte även en trimage75äningsväska, behövdes verkligen, verkligen. i loooove it. sen köpte jag en mössa på h&m för 20 kr, japp skit billigt , den ligger troget brevid mig nu . haha . det inhandlades även en piercing, på tiden har inga sånna som hänger. haha den sitter fint under tröjan nu. vi får väl se hur länge den vill vara kvar, eftersom den bråkar lite med mig och vill inte riktigt läka. men wtf, har gått mer än ett år nu ju. så det är på tiden.
hmm, vad inhandlades mer? inget mer tror jag.. jo en korv, men totalt ointressant så det missar jag att nämna fastän jag nyss gjorde det.
så hade absolut en jätte mysig dag med mammi igår.

idag är det måndag.. måååndag veckor bara springer iväg. TIDEN bara springer iväg. jag hänger inte med i svängarna.. det är liksom mörkt vid 21 tiden nu? hallååååååå, sommaren? vart är du? fanns du ens detta året?
och det är liksom snart ett år sedan det var nyår, fan har redan skrivit om detta. men iiihh? vart tar du vägen?
på torsdag är det i alla fall min biiiirthdaay. ska bli kul, eller? haha inget speciellt om man frågar mig.
men alltid kul att bli ett år äldre? neeeej? eller joo? eller fan..

nej nu msåte jag faktiskt börja på min ESSÄÄÄÄÄÄ, jävla bläää. haha
ipoden i högsta hugg
adiooos

bildtomt

här ligger jag i soffan med datorn i knäääet, ååååh det var så längesedan sist ! så otroligt skönt att äntligen ha min älskade dator tillbaka :)
denna helgen har varit jobbfri, oh herregud så skönt måste jag säga. man uppskattar den lediga tiden mycket mer när man jobbar. man tar liksom vara på den.

igårkväll öhm var misslyckad? haha eller vad säger du gabby? ;) kåta fotbollskillar. hahahaha
lite skrattattacker hade vi i alla fall.

idag är det söndag, sista dagen på veckan då man bara ska ta det luuuuuugnt. men ska faktiskt göra en del idag
för det första ska jag skriva färdigt spanskan eftersom ingen annan gör det !! sen ska jag in i duschen och bli redo för en tripp till väla/ikea med mammi. wiiie finally. finns en del jag behöver faktiskt. typ gardiner, garderobförvaring, blommor, skåp, träningsväska, träningsskor och så alltid kläder förstås :D sen måste man ju ha stövlar, men det får vänta. fyller ju år snart, hih jummiie.. paketer :)
senare ikväll ska vi fika, VI . ååååh det var så längesedan. ska bli mysimyspysrystys
 
men herrejesus vad jag längtar till vintern. åååååh längtar längtar längtar, att få packa in paket, julpyssel, dricka varm choklad, gosa in sig i sina vinterkläder, MYYYYYYYYYSA med alla, shoppa på julrea. graao ;) jag och gabbs ska vara först på plats. men jag kom på vi kan ju åka till ströget också i köpenhamn, antingen malmö eller köpehamn :D japp det blir bra!

sen finns det en sak till jag måste göra - föra över lite låtar och bilder till denna datorn, känner mig helt handikappad. det enda jag har är exempelbilder . hur kul är det på en skala? haha
så japp, definitivt måste.
sen har jag ju hela min garderob kvar att rensa och byta ut alla mina galgar. haha sen msåte jag lösa problemet vart mina väskor ska ta vägen. haha äh det fixar sig.

och detta året ska jag ha nyårslöften, sen ska jag följa dom!
år 2008 kommer bli resornas år! japp det är ett som är sant. haha
sen fyller man ju 18 också ^^ haha men ska först bli 17, blööö
needå :D det ska väl bli kul, annars går allting så snabbt
men louise blir snart 18 ;o fest, fest FEST.
jag försöker hela tiden få mamma attt förstå att hon måste släppa taget lite om mig för varje dag. haha annars kommer hon få en chock när det väl gäller. haha

nej, jag har yrat ganska så länge nu. nu väntar spanskan på att bli skriven..

och pappa skulle ringa mig? hallåååå har du glömt det? haha

ciaaaaao belllo

allt, verkligen ALLT löser sig

känner mig otroligt duktig idag. klockan är bara 13.00 och jag har redan hunnit med en del. herregud vad man hinner göra saker när man inte jobbar.
dock så vaknade man halv nio, haha var så sjukt trött igår så jag gick och la mig vääääldigt tidigt
haha men det lönar sig. hinner man mer dagen efter
har iaf tagit men en ordentlig städtur i mitt rum, fyfan vad skitigt här var. och jag som lovade mig själv att hålla rent när jag hade fixat rummet färdig. yeah right.
men nu känns det skönt, är inte riktigt färdig än men har tagit en halvtimmes paus så efter detta ska jag fortsätta.
haha.
sååååå måste ruuuuuuuuuuuusa :)


Älska MER

image74

och när blir livet sisådär bra som man alltid önskar sig? eller blir det någonsin så? för när man väl fått något man vill ha dyker det alltid upp nya saker, man blir liksom aldrig nöjd. varför? det finns alltid något man måste ha eller behöver. men visst annars hade det ju inte varit kul om man inte hade haft något att sträva efter, sen när man uppnått det man vill så är det ju bara extra cred till en själv. hihå

nu är denna dagen över, trodde det skulle bli årets pina men så blev inte fallet. vi fick jobba med uf på vår marknadsförings- och personlig försäljning lektion. fan vad härligt att vi kommit igång, vi kommer äga Procivitas, malmö, stockholm och till sist europa :)
vi har ialla fall kommit en bra bit på vägen nu känns det som, fixat namn och allt. produkt med för den delen, hoppas nu bara att vi kan få den produkten vi önskar !
vi satsar högt

annars kom man hem vid 17 ( vi valde själv att stanna så länge) hade typ slutat för längesedan. haha men vill man vara bäst får man genomgå en pest. hahaha

har nyss suttit och rivit ut alla erbjudanden i vår väldigt sexiga och fantasifulla gymnasiekalender. får väl se om man vinner några biobiljetter eller om man helt enkelt får betala med egna pengar. haha

idag känns det ganska fritt, känner mig dock otroligt trött då jag igår var på skolan 2 timmar tidigare än vad alla andra var. hade nämligen bestämt mig för att vara där 08.00 och göra färdigt min marknadsföring. gick helt okej faktiskt, tills alla kom och störde. haha tröttheten har infunnit sig, den brukar alltid göra det en dag efter eller två. sen blir man trött hela veckan. men det ska vi nog fixa.
jobbar inte i helgen heller dessutom :D freeeee to paaarty xD och sova (finally)

nej men jag måste faktiskt ta mig i kragen och göra de saker jag verkligen måste göra! och som jag bestämt mig FÖR att göra. så det e mitt mål nu i höst och jul.
sedan kommer ju ett nytt år med nya möjligheter. det kommande året hade jag faktiskt tänkt att sätta upp nyårslöften, aldrig gjort det faktiskt. men måste, och så måste jag följa dom. annars är det ju inte lönt?
tänk så snabbt ett helt år har gått egentligen, tyckte inte det var längesedan vi pratade om vad vi skulle göra på nyår, men det är ju faktiskt 9 månader sedan. och det känns verkligen inte som att det var detta året jag var i thailand? men det var det ju faktiskt, i januari? förstår inte tiden, jag förstår helt enkelt inte. så snabbt allting bara rinner ur våra händer. helt ofattbart.

på torsdag börjar iaf jag och gabby streetdance, ska bli förjävla roligt. känner verkligen det!

jag har kommit på en sak som jag gillar starkt - att vara kreativ, jag kände igår när jag satt och pyssla att fyfan vad kul detta är. riktigt roligt, funderar på att börja med en scrapbook också så som emmas granne visade oss. tänk att bara få skapa !
men ska ta mig en funderare, det tar ju tid också. jupp tillbaka till det här med tid.

jag förstår inte hur jag ska hinna allt jag vill göra, det är bara början av skolan men känns ändå som vi gått skitlänge, känns som om det bara kommer mer och mer läxor. o juste, tvåan e värst!
men detta kommer jag klara, ska dessutom hinna med magdansen, streetdans och jobba. sedan umgååås med vääännååår och alllt sådant!
men men, det HINNER jag, de gör jag ! verkligen. tänk så mycket tid man spenderar framför datorn? som kunde gått till annat. men egentligen..

ähh, nu måste jag återgå till min engelska uppgift och sedan göra de sista matteuppgifterna. sen måste jag faktiskt ta tag i spanskan och se till att fatta det ! inte så lätt att veta när man ska använda imperfekt och när man ska använda preteritum. betyder liksom samma sak bara det att man använder de i olika sammanhang.

som man sår får man skröda. det tror jag på