It's hard to open the door, when you don't know what you´re going for.

jäääääääävlar, det var längesedan jag skrev. väldigt väldigt väldigt längesedan. sen innan jag åkte till spanien, vilket känns som en evighet sen. jag saknar det landet och åhh ! jag vill tillbaka, speciellt med detta vädret så hade det inte skadat att åka någonstans ! fanfanfan, jahapp. det har hänt en del sedan dess.
orkar verkligen inte dra upp allt, men måste säga att detta sommarlovet har inte vatt det bästa. anyway, hoppas på bättre väder snaart, inom de närmsta dagarna !

jag e förvirrrrrrraaaaaad, like always. allting kom tillbaka, fuck fuck fuck

äsch, allt fixar sig

idag hade jag tänkt att typ inte göra någonting?
läsa lite, städa, förflytta min resväska ner till källaren som stått på mitt rum alldeles för länge.
och så ringde mårten, så nu ska jag jobba från kl 16.. JIPPPIE
haha jaja hade endå inte gjort något vettigt :p haha
men nej, nu ska jag få i mig lite frukost sen typ vet jag inte !

adjökens

almost there

snart bär det av ! ska bli riktigt skönt att komma bort från detta tråkiga land.. det regnar och regnar och regnar ju bara i sverige. what's the point? nej, heelloo españa! och värmen ! :D
det har varit en hektiskt dag idag ;p haha först upp och handla på oj, all fika och sånt man ska ha med sig, sen tasty för goods.. muums ;D sånt måste man ju också ha ! ;p sedan kjell och company, mamma skulle byta tillbaka sin mp3.. haha, ja lite komplicerat.. sen hemma vid 14, då skulle man duscha, packa, ha lite beslutsångest för vad man ska ha med sig osv ! jaja, men nu e jag färdig packad, och ska bara äta sen blire feest ;D

haha kommer inte kunna soova inatt.. wiie

you make me high

snacka om trött man har varit denna dagen, höll på att somna ett antal gånger! fattar inte varför jag inte kunde somna igår, inte förrän 4 låg jag i djup dvala.. och ändå tänkte jag ändra vanorna och gå och lägga mig halv två, men nej, jag ville inte sova då tydligen..
imorse väckte mamma mig 13, när jag egentligen skulle upp 12. men skitsamma. jag hade fått paket från comviq, snart är jag deras kund och inte bajstelenor !
iaf, denna dagen har spenderats på väla med marie, mycket trevligt. köpte faktikst ett linne och ett efterlängtat diadem, tappat bort alla andra! men fy vad det har regnat idag, skönt att man snart åker ifrån det !

nu kom det en låt med lars winnerbäck, vem tänker vi då på? jo - GABBY, hon e israel nu. hoppas hon har det bra och inte steks ihjäl! haha.. med lite smör blir hon nog en god och saftig mumsbit i en bit bröd när hon kommer hem ! :D


ikväll har jag faktiskt vairt på jobbet i 3h.. stod upp ! gaah, vad jobbigt det är att stå stilla, hellre springa runt i 6 h än att stå i 1. haha iaf, jag, maria, anne, mårten, pia hade genomgång med stig om hur allting ska stekas osv ! skiiit tråkgit ;p haha men ja :p något som måste göööras!
 
och nu dök en magdans låt upp, fan vad man vill dansa magdans nu !

iaf imorgon kanske man ska till farmor och farfar och hälsa på ! längesedan ju ;p hihi jag och mammi..

det är inte många dagar kvar tills vi står på knutisen och väntar på anslutningsbussen ! haha ¨
jag lääääängtar .. hoppas onsdag blir lyckad iaf ;D längtar dit också ! haha

jag är bara så glad nu, inte överglad men glad. det kan ju alltid bli bättre ! eller hur ;D
men det är lagom bra nu :) haha

men nu ska jag iaf gå , ska försöka lägga mig :p så det inte blir så sent ! haha

pussi