happy times

happy times

får väl passa på att skriva lite nu när man inte har några läxor att göra, fast ändå har jag massor att göra ! typ psykologiinlämning som jag  måste påbörja, sen har man info&layout prov nästa vecka sen är det matteprov som jag inte fattar ett skit av ;o sen micke kom. haha det insåg jag idag..
idaag påvägen hem från skolan mötte jag andrea, alex och någon annan tjej ;p sen när jag kommer utanför mitt hus, så ser jag gabby mitt över gatan vid IH, så står jag och pratar lite med henne sen följer hon med mig upp och vi käkar glass med hemmagjord chokladsås. hahah jag kommer bli fet av allt godis jag äter, pizza igår och massa skräpmat och godis VARJE dag
haha måste sluta, men det är så gott :D

annars har det inte varit en så värst händelserik dag, började dagen med redskap på idrotten. hahaa jag e ju så bra på det !! mia med ;) haha. ne men vi hängde och klängde i repen och i bommarna, vi gungade i ringarna vi gjorde kullerbytta, vi snurrade runt på ett räcke osv :D hahah


men iaf, jag ogillar dig som in i.. och jag vill aldrig ha med något av oss att göra mer, iaf inte så som jag känner nu. kanske när jag kommit över diig.. men åhh dööödödödödöööö..

imorgon är det maagdaans !  I longing to much ! sen på fredag är det fredag och då ska jag på förfest och sen ska jag och emma käka på mc donalds, eller något annat .. haha sen ska vi titta till alla de som är på aroom och sen vill jag på arabfest ! :D hahahahah emma fixa det !

men nu framåt kvällen ska jag
• plugga
• käka med mammi
• duscha
• titta på oc, top model och lustgården
• avsluta kvällen framför datorn.
• sooova (:

so long

ciaoo ♥

snygg, snyggare, snyggast !

jaha, idag.. är det en LÄXFRI dag, idag har jag inte pluggat ett skit. idag är en idag, som från pluggfronten borde vara varje dag.. men från andra sidor inte borde finnas. idag är det en dag jag hatar dig. idag är en dag med många tankar och funderingar. idag är en dag jag bestämt en massa. idag är det desperate housewives.. :D


idag har faktiskt inte hänt så mycket,  dagen efter friluftsdagen = TRÄNINGSVÄRK
jag har ont i rumpan, höfterna, ena armuskeln och känner mig fyskisk trött. hahah kryddarn jag e istället.
jag kom på en sak nyss, jag har ju inte tränat på evigheter, inte en enda gång på lovet ?! men jag har ju trots allt varit sjuk :p får väl skylla på det..
jag tycker mig har blivit duktig på att uppdatera blogg, faktiskt. ganska stolt över mig själv. haha? ingen skrivedag idag inte, men nej.
JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN och är nog inte ensam om det !!
utomlands - me and mammi

det blir kanske spainen, grekland eller kroatien? åh jag vill ha sommar nu. men främst för att spendera tiden med mina underbaringar !!
 


hahahahahhahahaa kan det bli roligare (?) hahahahhahaha KOMMENTAREN - hahah sjukt skrattretande, sätter andan i halsen , kan inte andas. så mycket sitter jag och skrattar just nu. hahahahahhahahahahha


så snygg han är - och du är bara avundsjuk. hahahahah jag döör (;  men sånt är livet ..
nej nu borde jag avsluta , har roligast på länge framför datorn. men snart e det DH om ca 4 minuter

ciaoo


snygg, snyggare, snyggast !


I can't get you out of my head

I can't get you out of my head    ge mig sommar - NU

här sitter jag, helt skakis vid köksbordet och ska ha presentation imorgon. jag kämpar och kämpar för att prata så sakta som möjligt och har precis nått minsta gränsen 13 minuter ! lycka !. hoppas jag pratar lika sakta imorgon för annars blir det ig på den ;p haha.. idag hade vi olympiadagen vilket betyder att först var vi på meditation som vi bara fick 20 minuter, de restrerande 1 h och 10 minuterna fick vi göra poweryoga, vilket är det jobbigaste som finns ! det var ju värsta fysen, trodde vi skulle andas in-ut , blunda lite, soova och sånt. men nehej! skepp och hå, här kör vi hårt.. efter det skulle vi spela bowling, vilket jag suger på och lyckades såklart komma sist ! mahaaa.. sen var det mat och sen upp till badmintonhallen där jag, mia, andy och isac spelade knasigt. spelade?! kan man ens kalla det så? haha svar - NEJ! vi hade nog som mest 5 bollar i luften samtidigt, och det gick ju bra, haha nej ? men så fort pontus kom (vår idrottslärare) spelade vi seriöst. haha. så fula ;D men skoj var det. vi smet dock ut en halvtimme tidigare, jag hankade på mias fina lögn. wihoo, hemma typ lite över två har tränat på min presentation sen dess, lite msn och sånt också såklart. men det ingår alltid ! (;


nu ska jag väl förstöra min röst lite till genom att repetera min fina powerpoint bildspel (FÖRSTA GÅNGEN) och jag är stolt. haha, sedan ska jag käka rester, men goda rester (fläskfilé och potatisgratäng) sen är det måndag och det finns inget på tv, så jag kommer antagligen spendera kvällen HÄR? vid datorn, eller me någon film eller så har jag nosen upptryckt i någon pluggebok. får väl se vad som sker..

jag känner mig skrivglad idag, så jag skriver på. ibland känner man så åh nej, orkar inte skriva massa skit, men man gör det endå (blir oftast aldrig bra, utan mest negativa tankar) men nu e jag skrivglad och positiv så allting blir så bra !

fastän jag lyckades ignorera dig i skolan idag, så är jag happy.


faktiskt så tog mina tankar slut nu ;p så jag måste väl börja avsluta, ska bara lägga in en sexig bild också ! :)

ciaoo ♥

minnen

det här är nog det tråkigaste lovet i världshistorien.. :(
vet inte hur jag ska få fram allting, jag känner mycket men kan inte beskriva det med ord. detta är en kväll jag inte orkar göra någonting fast ÄNDÅ vill jag göra något..  jag känner inte ens för att plugga fastän jag behöver plugga som bara den.. ! jag känner inte för att träffa folk, bara dig ge mig dig och jag kommer över dig . så lätt !! men det blir en utmaning..
det jag vill ha nu är sommar, sommar och åter sommar då slipper man tänka på plugga, tjocka kläder, smink ..
det pirrar i magen bara jag tänker på dig, men det pirrar i magen då jag tänker på dig också . vad ska jag göra? =/
jag vill inte gå tillbaka i samma gamla cirklar, det som skulle hjälpa nu är lov.. jag vet att jag har lov nu, men INTE sportlov? SOMMAR ge mig !!
fast tiden går ganska snabbt, jag kom på att det är på kvällarna depressionen kommer .. äh jag är nog inte deprimerad jag är nog bara lite nere då jag tänker framåt och hur mycket jag har då att göra..

varit på ikea idag.. köpte lite grejs till mitt rum.. ganska skönt att veta att förändringen verkligen kommer bli av ! annars blir det aldrig av. men nu har jag iaf köpt en spegel och en lampa.. sen på söndag ska jag och mamma till ikea och köpa mitt bord ;) ser jag fram emot..
fast ska nog ta och göra lite svenska, fastän jag inte är så sugen på att plugga. men måste ! måste tänka positivt i sånna här tider.. jag vet att jag bara yrar men ihh .. jag mår nog inte så dåligt egentligen..




sommar <3


looking forward..



jag sitter just nu och kollar på gamla bilder på min dator, så otroligt mycket bilder jag har ! ;o som är så gamla och så underbara (fast ändå inte)
är jag glad och lycklig?
jag vet inte, vintern deprimerar mig och många andra.. fast snö är ändå ganska mysigt, det som deprimerar mig är att jag itne orkar gå ut i snön fast när jag väl är ute är det hur mysigt som helst..

dig, dig, dig '



quit playing games with my heart.

140367-20

140367-19

140367-19

jag känner ingen glädje idag direkt. det enda jag vill är att ha det som i augusti/september 2006. jag mådde bra, jag hade konstiga, spännande känslor, jag hittade på saker och hade inte så mycket i skolan. jag var överlägsen dig.
nu känns det som du kommer bli överlägsen mig. hatar att vara underlägsen. ens självförtroende sjunker liksom optimalt.
vädret gör det inte speciellt bättre.

åh jennifer, var dig själv. ljug inte, va inte någon du inte vill vara, gör inte något du inte vill göra, säg inte något du inte står för. förtroende.. förtroende..

bara klara ditt skolarbete..
men jag vill ha ett liv också, precis som andra.

jag orkar inte denna fucking världen, jag vill ha mitt nya rum, jag vill ha SOMMARLOV och inget att tänka på.. jag vill ha en ...

du uppskattade inte det då, ta konsekvenserna. försent att komma nu för att böna och be.. tänk att jag ens lät dig behandla mig på det sättet, på ett sätt som är fel och orättvist ..
tänk att jag lät lät lät dig, jag fucking lät dig flörta med en annan tjej som nu är ...
jag vill bara komma över dig, och vill att du ska komma över mig. jag har sjunkit in i samma cirkel igen. I höstas hade jag inte brytt mig om dig, men på något sätt sjönk jag in i samma vana..

jag saknar min cykel

jag är fast i ett svart hål och det finns ingen återvändo, eller kanske? g u d  finns du?
jag tänker alltid åh till thailand kommer allt bli bra, till våren kommer allt bli bra, till sommaren kommer det bli bäst. men nej (?) det funkar inte så. man kan inte tänka så. jag tycker att alla mina dagar suger, jag känner mig inte stolt över vad jag åstadkommer. ska det vara såhär? skolan tär på mig, men kommer verkligen sommarlovet göra det bättre? jag känner mig och som alla andra somrar, har inte den mest lyckade fallt mig in än. kanske kommer denna sommaren bli bättre? kanske kommer den ändra hela mitt liv? kanske kommer nästa timmen förändra mitt liv? eller nästa dag? kanske nästa vecka? nästa lov? jag vet inte,. jag vet inte ens vad jag skriver om, det ända jag önskar nu är koncentration. koncentration.
ge mig

snön är kanske också den som gör mig deprimerad även om den gör världen ljusare, men inte varmare. den gör världen kylig och rå och inte alls tillfredställande.

nej skärpning jennifer. plugga nu, magdansa sen - det är iaf något du brinner för..

ciaao ♥

I´ll fuck you until you´ll stay fucked

gud vad längesedan jag skrev. sjukt, men haft så mycket på senaste. MEN har sportlov nu ! (: väldigt skönt, fast har lite press. SÅ mycket som ska gööras. men det fixar väl sig.
idag är det lördagmorgon - bakisdagen? :D ne haha, skoja. tur att mammi e förkyld.. yeye :p idag. vad händer då?
efter jag skrivit detta tänkte jag

• äta frukost
• duscha
• ut och gå
• städa mitt rum
• pluggav
• undra vad som händer ikväll
• kanske skriva i min resedagbok (ej färdig)
• sen vet jag inte

jag hatar människor som glor, jag hatar när man skrivit en massa på datorn så bara försvinner allt, jag hatar när människor tror dom är något.. jag hatar.. !! jag hatar mycket.. :)

vad ska man annars göra på lovet? hum joo, det blir väl mest plugga, träffa kompisar, festa (?) och lite såånt? kanske träna :D
äsch jag bara yrar nu.. men jag vill ha en ljuspunkt snart i livet, typ ett jättehärligt skratt så man har en anledning att leva vidare (:

oj, jag glömde säga att det var alla  ♥  dag i onsdags, men jag anser inte att det är något speciellt.. äsch.. kärlek ? .. suger

festen igår var ju sådär lyckad, blev alldeles för mycket folk. !! men jag hade väl kul, det blir ju vad man gör det till . eller hur? men nu ska jag käka frukost

mammi : aldrig ska jag sluta älska dig, du är allt jag har och allt jag ber om..

jag vet inte om du är bra för mig, du får inte fram det bästa ur mig... :/ tyvärr

btw, min stereo är sönder.. måste ha någon sorts ny.. :D isch dåå..

skriver sen, när jag får fler tankar..
jag vill till thailand.. men jag vill med mamma till grekland eller kroatien !! .. fan vad kul. men jaja
pusshaj 


vill tillbaka ! =/

vill tillbaka ! =/




JAG VILL, JAG MÅSTE, JAG SKA TILLBAKA !!!

Should've never

idag hade vi ingen magdans :/ åh vad tråkigt, jag som sett fram emot det ju ! . jaja
igår var även dagen då street började på impulcedance.. åh jag ville ju, fan. vi måste planera nästa gång gabbs! men till hösten, åh du. då kommer vi rocka fett ! prepare for shakin'.. igår hade jag även panik inför imorgon - PROVET.. men nu känns det mycket bättre, känns som att jag kan allt och så.. känns bra.. jag saknar det.. just det, spänningen, pirrandet, nervositeten och allt.. j
nu kommer mitt funderliga jag fram igen.. but I guess sometimes I just have to let it out..

helgen: vad händer då?
jo det vet inte jag iaf, här finns någon som vill festa iaf (JAG)
ha kul, lära känna nya människor och sånt. eller hur gabbs?

det var en gång ett gäng som hade så fruktansvärt kul ihopa.. - önsketänkande?
nej men jag är väl nöjd med mitt liv? har my wonderful friends, har min positiva pärla i skolan, har min bästa mamma, har alla de bästa möjligheterna i världen. precis som alla andra.. alla har en chans, eller två - sumpar du dom är det ditt eget fel?
tänk att bygga upp sig från noll, som du gabbbs - jennifer stolt !! ♥
inte för att du var nere på noll , men du har sagt det.. :/

snart är det sportlov.. ska bli skönt
jag och emma ska en dag gå upp jätte tidigt, göra mackor och varm oboy. sedan promenera i pålsjö skog för att sedan avsluta dagen i en skön massagestol på mammas arbete ! ser jag fram emot
sedan hade jag också velat åka till LA - badet med my friends, får väl se hur det blir med det.
och sen ska jag börja trääääna, på friskis.. men jag känner att jag inte har riktigt tid för det nu, har SÅÅÅ mycket plugg. verkligen enromt mycket !! men jag överlever antagligen, som alla andra gånger...

nej, nu orkar jag inte vara mer filosofisk. men jag måste bara säga att det som gör att jag fortsätter skriva alla dessa tankar är för att jag har kursiv text. jag blir helt fascinerad utav stilen - sjukt !

nej nu glömmer vi dig :) så hejdå.. go on with your life baby.

jag tänkte bada nu, men vet inte om jag pallar. ska iaf duscha..
imorogn har jag som sagt prov 8.35 och så fick jag nyss sms om att vi hade inställd matte, så jag slutar efter ja gjort provet. och om jag inte hade gjort förbannade provet så hade jag varit ledig hela dagen.. så egentligen hade min helg kunna börja redan nu !! .. efter provet hade jag tänkt gå och träna.. lääääängesedan. typ trampa lite på stepmaskinen skadar väl aldrig !! . hihi..

puss godnatt 


cuz we´re better of seperated

tiden går så fruktansvärt snabbt,men ändå inte. när klockan var halv nio tänkte jag är hon bara så lite, och nu e plötsligt klockan halv tio ! och det har gått riktigt snabbt, för jag har verkligen inte gjort någonting på denna tiden !! jag borde plugga

jag har egentligen fek prov imorogn, men det struntar jag och månnie i. och ska gå och fjäska & fråga om vi kan göra det på tisdag..  mahaa..

imorgon kommer gabbs till mig efter skolan, VI SKA PLUGGA. jag saknade henne så mycket och så älskar jag att plugga med henne ! :)

innan jag har skrivit blogg brukar jag ha så mycket i huvudet, och då måste jag såkalrt skriva av mig. men idag så när jag skulle börja skriva så försvann allting. kan bero på att BLOGG.SE är så fucking segt !!
ÅH NU FÖRSVANN ALLT IGEN. som det gjort nu i 2 dagar, skrev skit mkt. och så bara försvinner det. jag menar vafan e detta för skit?!
tur att jag hann koppa lite då !! så jag inte fick skriva om allt igen !

jag vill bara påpeka att sommaren 07 - gonna be the best ..
sen vill jag även påminna om att jag saknar thailand. så lätt liv (både med kläder och annat)

its over, now and forever..

imorgon kommer käre gabbs till mig, VI SKA PLUGGA. jag älskar att plugga med henne. I MISS YA...

GUD VAD JAG LÄNGTAR TILLS SPORTLOVET.. inte planerat något, men hoppas på att något kul händer. som att man får jobb till exempel !
jag vill ha ett jooooobbb!! gabby, du måste följa med mig ut på väla ..

btw, jag har fått en ny mobil :) inte den jag ville ha, men duger långa vägar .. tills jag kan ha råd att köpa den jag vill ha ♥

 nej men nu hade jag faktiskt tänk gå och nanna lite, läsa KAPPAN, en svenska novell som ska vara färdig tills på torsdag. sen har jag ganska mycket mer att göra ..

jag måste bara säga att chris brown är så snygg ! perfekt hudfärg och allt !! ♥ ska lätt ha en sån när jag blir stor. åh vilka söta ungar jag kommer få !

men go'natt då ! under lovet, kommer jag skriva här vad jag gör varje dag ! jag ska ta hand om mig själv, felix, mamma och my friends . jag ska bli en bättre människa, jag ska tänka positivt, jag ska tänka innan jag pratar, jag ska helt enkelt plugga mer !! ..

godnatt
- over and out !

cuz we´re better of seperated

yeah

yeah
åh, jag blir så sur nu! jag kan inte koncentrera mig idag, har inte kunnat det på hela helgen. jag lider av koncentrationsbrist ! hjääääääääääääälp.  vart finns medicin?
argh,..
idag har varit en mysig dag..  först provdansat med gabbs . vi väljer nog street,.. haha streetjazz was like the kindergarden.. sedan drog vi hem till gabbs för att fira henne, louise och emma kom sen.. vi åt tårta (inte jag), kakor och snacka en massaaaaa skit. och skrattade hur mkt som helst. underbart !1 haha har inte haft så trevligt på länge. ett gott skratt förlänger livet ! precis vad jag fick idag. hur som helst..
det känns jobbigt just nu, med allt :/
jag vill egentligen bara släppa allt. jag tänker, hur kan man va skoltrött redan? nyss varit borta ju. eller jaa, 2 veckor sedan idag jag kom hem från thailand.. men sånt e det ibland. FAST IBLAND, det e rätt ofta nu för tiden som jag bara vill ligga i min säng och skriva av mig..

jag har en nyhet, är tillbaka på min laptop
men jag måste be pappa ringa han datateknikern som kan fixa mitt internet och så måste jag formatera om den !!
sen måste jag också till väla, ikea, stan .. för att göra lite trevliga saker. sen msåte jag fixa mitt rum, köpa nya kläder. och så måste jag klara skolan..
oj, jo det var nog det mesta, sammanfattningsvis måste jag RÄTTA TILL MITT LIV !!
 ganska mycket att göra, som jag stör mig på i lille mig.

åh vad jag gillar apelsiner  ♥



jag vill dra på fest. finns ju inga ny förtiden ! . vad e det med helsinborg. o sen längtar jag till sommaren !!


jag fick nyss en ny mobil! whii så glad jag blev, inte den jag tänkte köpa men mycket snyggare än den jag hade innan! . hejsvej ska göra ngt annat nu! :)

140367-15

140367-15
såhär underbart ser det då ut där vi snorklade. sjukt fint !!
iaf, nog om det.. snart om exakt 10 minuter ska jag vara nere på konserthuset, jag och gabby ska provdansa. emma kunde inte för hon hade fått bihålsinflammation :/ stackare. men jag och gabbs ska rocka fett..

arom igår var kul ! (: faktiskt. till sist var det bara jag, emma och gabby kvar på dansgolvet. mahaa.


jag älskar john tucker must die ! . hihi äkta amerikanskt. men yesyes
onödigt jag skriver just nu. men vafan

jag måste seriöst plugga idag !! mitt mål är att skriva färdigt sammanfattningen till fek-provet, eller åtminstone ¾ av den. sen ska jag även läsa igenom till debatten vi har på tisdag ! amgaad, bara vi kvar. yesyes får väl se hur det går ! :) haha
nej nu måste jag kila, vill inte komma för sent. eller hur? :)

adiooos

long time ago

ojoj, så längesedan det var jag skrev. dels för att BLOGG.SE suger (det funkar ju inte ) och dels för att jag vet inte vad det har varit med mig. inte haft tid tror jag. egentligen har jag inte tid nu, för jag borde plugga vid detta laget. åh jag som hade så mycket att skriva igårkväll, nu e mitt minne av det borta..
men ishish. idag.. har jag varit väldigt .. flitig ! faktiskt. på hålorna eller, det var inga hålor för jag hade tydligen redan slutat då ! Men nehe, det visste ju inte jag. ÅH STÖRIGT. men jag fick iaf gjort mkt. jag läste typ 30 sidor i medea, ett helt antik häfte och så tränade jag på min spanska presentation som jag INTE hade.. 
I´m proud of me, sa till mig igår att jag måste ändra på mina rutiner, och titta vad vi lyckas skapa. det funkar, hoppas bara det fortsätter så :)
jag måste börja använda lypsyl och så måste jag sluta planera utan att följa det.. fast jag har faktiskt kommit en bit på vägen från och med igår!!
fortfarande funkar inte detta sktiet att ladda upp bilder. jag som skulle visa en sån otroligt fin bild från thailand, där vi snorklade. riktigt fint ! men får väl bli en annan gång.
shit jag har ju inget vettigt att skriva idag.
förutom att jag ska magdansa med emma !
imorgon blir det arom , ska bli kul faktiskt (: fast inte så höga förhoppningar, då blir det skit. det blir vad man gör det till ! ¨

woooh, jag fick nyss reda på att havet hade känslor. men okej? låter vettigt.

begåvat.. my new word. värst vad ja ser allting positivt idag, O P T I M I S T så det sprakar om det..
men hoppas det förblir så

15.00 ska jag träffa louise på knuuutan.. och hon ska påminna mig om att ta busstidstabeller inne på skånetrafiken.

nu ska jag gå ut med felix :) han tjatar så det tjuter om det !! ..

tjingeling !!