öhh?

men det var väl tusen vad du ska tjata på att man ska skriva blooooogg. får väl ta och göra det då för en gångs skull. men blöö, när man väl sitter här och ska skriva så vill inte mina fingrar röra sig. helt knasigt, det e precis som att batteriet tagit slut eller något.. anyway, denna dagen har bara sprungit iväg och jag tycker nästan alla dagar gör det fastän man INTE är på stranden ! idag har jag varit ovanligt kreativ måste jag medge, har nämligen sytt upp och in två par jeans och sedan lagat ett hål i de ena jeansen.. annars följde jag med på hemköp med mamma, daaamn vad dom har ändrat om, blev faktiskt helt okeej. men kallt var det, å andra sidan var jag dum och tog shorts. men solstrålarna trängde sig trots allt igenom vardagsrumsfönsterna i förmiddes så.. det gav mig hopp iaf.. innan hemköp var gabbs på besök för att hämta sin cykel, jacka och näspiercing, borde snart inskaffa ett helt rum med bortglömda saker, louise har sitt spel här också nämligen. eller det kanske bara e en ursäkt för att träffa mig igen *graaao :D
nu ikväll har jag bara badat och sånt, behööövdes, man måste ju tillfredställa sina behov, får man inte bada i havet får man väl ta badkaret. haha
igår var en trevligt kväll ;D hade skit kul med gabbs, emma och louise.. läs gabbys blogg för mer detaljerad information.
nu ska jag snart gå in i min nybäddade fräscha säng.. jo juste, jag har lärt mig tvätta, iaf sortera tvätten ! sen är ska man bara lära sig alla dom knapparna och sånt som finns !
glömt säga att vi har beställt resa till spanien nu ! åker den 7 juuli och kommer hem den 15. ska bli roligt. alltid kul med nya upplevelser. bilderna visar hur det ser ut däär ; D
men neej, nu får det räcka. haha
 
'


ciaao

It's typical

jag har glömt. glömt hur det är att vara mig själv.
jag måste ändra på mig om jag vill fortsätta.
det kan inte vara såhär.
all by my self, dont wanna be.
jag förstår inte.  
life's a mystery, that cant be solved

call me crazy

herregud, vad jag är trött på detta vädret. kan det inte bara slå om? jag saknar det som hör till sommaren, stranden kvällsbad, promenader och allt det där ! när man går hemma så börjar man tänka på allt och så bara blir man deprimerad! hatar det.. ska iaf städa rummet nu, men måste bränna musik för jag har ju ingen stereo där, och min dator har inget internet och så är den omformaterad. någon som är bra på datorer? :| och sen måste jag ju döpa om alla mina låtar, har redan börjat men det tar ett tag. jaja det får ta sin lilla tid. senare idag ska jag fika med gabbsi, mysigt (; och imorgon har gabby bestämt blinddate med sanna och wiweca, haha ska bli intressant :D och jag är nästan frisk men är i stort behov av att vara aktiv.
so sick and tired på att sitta och glo här hemma - JAG VILL UT och jag är nog inte ensam om detta ! let's do something people, image63vi startar krig mot vädret ! ne men, åh snälla mäktiga väder (som styr hela sommarlovet) kan du inte göra det fint för oss och få folk att må bra, börjar få panik här alltså.
jag har träningsabstinensbesvär också, inte tränat på evigheter och då menar jag verkligen evigheter. det är sjukt hemskt, och jag måste medge att jag behöver träningen !
förrsten jag har fått en ny kamera, men det var längesedan.. haha, men tror inte jag sagt det , den ser iaf ut som på bilden. mycket finare än min andra klumeduns :

jag har bestämt mig att eftersom felix älskar min garderob och sover där 24/7 så ramlar mina kläder ut när jag vikt dom, och inte nog med det - de blir fulla utav katthår, fresch, neej ! men ja tänkte ha väskor där istället, då vill han inte ligga där längre. skit smart, men å andra sidan förstör jag hans favvoplats, buhu, bad matte :/ får väl fundera på det ett tag till.

nej, nu tror jag bestämt att jag återgår till mitt kära rum utan musik. får väl ta någon gammal cd- skiva och trycka in i dvd:n, det får funka i nuläget.

ciaao

life is full of surprises, you never know what you´re gonna get.

halsfluss och feber hoppade på mig i natt, det är inte så väldans kul. penicillin i tio dagar nu.. men det är väl så, sånt man får ta. förhoppningsvis blir jag frisk snart. ska fortsätta kolla tv, sånt man får göra när man e fjuk..

no summerlove

innan längtade man så sjukt mycket till sommarlovet, iaf jag. typ det ska bli så braa, stranden var da' osv.. men här sitter man som en pigg tupp och bara sitter. inget fint väder = inget att göra
för vad ska man göra en molnig dag som denna? jag har absolut INGA förslag. och det är hemskt, men visst var man medveten om att det skulle bli en jädrans massa dötid.. men whaat? hade kunnat göra så mycket mer om solen bara hade kikat fram lite!

var på min kusins skolavslutning igår, längesedan man såg alla.. får nog ta och träffa dom lite mer ! men yeah, sen gick vi och fika på mcdonalds / grafitti. man vill välja, dom sitter ju typ ihop ! mysigt värre .. sen bar det vägen hem ! ( heter det ens så?) haha skitsamma.

på kvällen skulle jag till gabby, vi skulle ha spa-kväll. det blev ju lyckat? men en kväll blev det, men massor av chips, godis, kakor och flädersaft ! fyfan vad jag mådde illa sen.. vi kollade även på she's all that!

jag har kommit på att jag blir stressad av att vara hemma. jag är i desperat behov av att komma ut ! träffa människor, bada, umgås och allt som har med den egentliga sommaren att göra ! jag blir ju helt deprimerad här hemma. jag jobbar hellre än att sitta här ! tänk de..

även om jag sitter här helt rastlös så har jag en del saker att göra? how come? det är underligt
och jag är helt förivrrad just nu, vet inte vad jag vill.

nej, nu ska jag gå och läsa min bok eller något. kanske äta frukost? städa vore inte heller så fel?

image60

sommar 07

gris bakifrån

vieew, söndag idag och det känns. haha helt segedag, inte gjort mycket men ändå fått mycket gjort, kan man säga så? :p jag har faktiskt rensat bland de otroligt många papper jag hade liggandes överallt, slängt en hel kasse med papper, och tänka sig papper är TUNT (ett eller två n?) haha whatever, sedan ringde gabby och lät helt yrvaken. haha vi bestämde oss för att dra och sola lite, måste va lite bruna nu inför skolavslutningen, men vem bryr sig egetnligen? haha men endå, inte skönt ska jag säga ! det gjorde ont i rumpan och benen och armarna. jädrans solarium, kan dom inte skruva ner värmen lite ! daaamn :p vi cyllade hem till mig, sneddade genom konsum (gabby skulle vara nyttig och mamma ville ha juice) hem till mig igen, satt vi där och pimage59rovade bhar, dansade vår amerikanska dans höll jag på att skriva, men mena afrikanska, haha. en liten blandning och afrikansk och cp dans va de allt ! ;p hoppas vår jävel till granne hörde det, det lilla äcklet ! :p sen gjorde vi inte så mkt mer än att hitta på konstiga ställningar och skratta lite ! men det kan va skönt de med.. och nu har jag precis käkat mat.. så nu e jag helt rastlös! JAG VET
jag ska gå och packa ihop mina kläder till imorgon ch sedan lägga mig och läsa, men först duscha hade ja tänkt (;

imorgon ska v hämta våra kläder ! I`M LONGING FOR TOMORROW. hihih, sen hoppas vi på vackert väder så man får på sig lite sol ! vill inte gå runt och blända alla med min vithet ;) haha

anyway, ska börja på hiphop/streeet med gabbsi gabbs, marie och mia kanske också börjar?! men wiie, vi kan gå pch prova en gång först, de  e gratis gabbs ! så vi vet om de e bra eller ej! :p
har inte alls med detta att göra, men så söt han e som är på bilden, awwi li'l romeo eller vad han hette? jaja skitsammmaa

inget på tv idag? :(
bajs

jag känner mig stressad nu, gabbbs sitter säkert med uppspärrade ögon 2 cm från dataskärmen och uppdaterar min bloggis varenda minut medan dreglet sakta droppar ner på tangentbordet. hahahahhaahha
ser de framför mig

och jag blev nyss skrämd till livet !!
gud, har aldrig skriit så mycket, mamma börja också skirka för att jag skrek. min dumma lillebror skickade en sån länk till mig, med illusioner, såna knepiga grejer, och jag frågar alltid e det ngt läskigt? han bara nejnej, ne okej men då kollar jag. så ser jag kasnke 3 bilder som e så mysteriska, sen när jag blivi mer och mer intresserad kollar jag närmare och närmare.. och såklart kommer exorcistjäveln upp mitt framför nyllet på mig !! åh skrek som aldrig förr och sprang ut till mamam i köket oc hoppa upp i hennes famn! tack så mycket marcus!
du ska nog få igen ! :P mahaaa

nej, men nu ska jag göra något vettigt. satt så mycket vid datorn igår, och kände att ögonen sjönk mer och mer ihop til mitten, JA ni läste rätt, jag blev nästan pittögd! och det får inte hända idag igen. känenr redan att de kommer :p så måste sluta nu!


adios mis guapos