just a regular monday.

ännu en dag har passerat på sommarlovet och ingen sol inte. börjar bli lite tråkigt nu faktiskt, färgen börjar till och med dra sig tillbaka. solen borde titta fram nu tycker jag. har i alla fall fått sova ut denna morgon som jag inte fått på väldigt länge, fråga mig inte varför men det har alltid varit något som dykt upp som gjort att sovmorgonen varit otänkbart. idag sov jag iaf till tolv, sen kom emma. vi har skruvat ihop min byrå jag köpte på ikea igår och plockat fläder så nu står det en stor fet gryta med fläderblommor, citroner, socker, vinsyra och vatten i! det ska bli flädersaft, egen hemmagjord flädersaft. aldrig gjort det, men någon gång måste ju vara det första. det var bara en spontansak då vi inte kunde tänka på något att göra.

nu ligger jag i soffan med mamma och felix och kollar på desperate housewives, det börjar dock bli lite varmt med datorn i famnen men minst ett avsnitt till får det bli! imorgon ska jag jobba, likaså onsdag och torsdag. även lön på torsdag, yes! behövs nu, spenderade ganska mycket på väla och ikea igår, var där med lotta.

i lördags var det premiären av sex and the city med gabby, mia och sandra! men först åt gabby och jag världens största kebab och vi käka typ upp hela. hahah typiskt oss. filmen var iaf bra! (:

och i fredags var det midsommarafton vilket firades med middag hos gabbys mormor, fick även midsommarkransar av gabbys mamma. senare bar det av till johanna för att avslutas hos dante. allting började bra och slutade bra. så tack för en trevlig och glad midsommar!

i torsdags var det andra gången som jag följde med elinor till stallet där hennes häst finns. vi hade bestämt att rida och sen fika. tyvärr så klantade hon till det och trillade av dagen innan så det blev mest jag som red. lite läskigt var det minsann. haha

nej, nu ska jag återgå till mina dh-avsnitt måste bara ta av mig strumporna först! sååå varmt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback